+36 70 326 6984

Gyermeknapi fellépés

Minden évben meghívást kapunk a helyi rendezvényekre is, ahol szívesen bemutatkoznak tanítványaim a legújabb táncos koreográfiákkal. Idén a solymári Menő Minik csapata látványos Cowgirls című táncával nyitottunk. Majd a tini korosztály előadásában a Vacation táncot láthatták a nézők mai divattánc stílusban. Legkisebbjeink a Manók két tánccal is készültek. Az első lépésekből álló táncocskájukat és a

Tovább olvasom…

Kakasnap

A hagyománnyá vált Kakasnap állandó vendégei vagyunk a színi tagozatunk előadásaival. Idén a Kakasnapi kakaskodás, és a Tojásmese című rövid saját készítésű darabunk volt látható. Az előadók óvodás, és iskoláskorú gyermekek, kik a színitanodánk növendékei, és már második éve tanulnak a színész mesterség érdekes világáról.

Tovább olvasom…

Kertbarátok Egyesület Országos rendezvénye

Köszönjük a meghívást az Egyesületnek! Minden évben a mi tánccsapatunkkal színesíti programját a Kertbarát Klub. Az idei repertoárunk a Cowgirls, Help us, Vacation fellépő koreográfiák, a Mini, a Tini, és a Junior verseny csoportunktól. A meglepetés Dollhouse című kombináció, egy gimnasztikus-művészi előadás,amelyben táncosaink bemutatják a hajlékonyság mesterségét.

Tovább olvasom…